Artikkel Marketing verktøy for å ta deg til neste trinn

Artikkel Marketing Tools

Artikkel markedsføringsverktøy ble temaet for min samtale på lunsj med en klient for to uker siden.

artikkelmarkedsføring

Du lurer kanskje på hvordan gikk det komme opp i diskusjonen?

Hun er et selskap salgsdirektør utkikk etter en annen markedsføringsstrategi for 2013 enn den hun hadde brukt tidligere. Hun startet med å spørre: “Kan artikkelen markedsføring verktøy virkelig produsere?

Finn ut mitt svar nedenfor …

Først jeg anmeldt hennes mål for bruk av online markedsføringsverktøy, og hvorfor hun valgte innhold markedsføring som svar på hennes mål.

Etter lunsj, over vår kaffe, antydet jeg at hvis hun ønsket å få en etappe opp på å fremme sin web-innhold, bør hun begynne med å vurdere og deretter innsnevring ned en samling av ideer om vellykkede artikkelen markedsføringsverktøy. Jeg kunne bare starte prosessen på dette møtet.

Hun ba om noen for-tilfeller, og jeg fortalte noen tips som jeg trodde kunne hjelpe henne med å få mest mulig nytte av hennes artikkel markedsføringstiltak.

Min første markedsføring tips:

Viser hvordan andre kunder har dratt nytte av produktet vil gjøre nye besøkende stoler på deg og mer sannsynlig å kjøpe fra deg. Inkludere et avsnitt med virkelige attester fra kjøpere som har brukt produktet, og var fornøyd med resultatene.

Vi opprettholdt en back-og-tilbake, pågående Q & A som følger …
Spørsmål og svar om Artikkel Marketing Tools
Hun spurte:

SPØRSMÅL: Men hvordan kan jeg lokke folk til innholdet mitt?

Mitt svar: De fleste artiklene, med mindre de er spesielt slettet, vil holde seg på internett for alltid. De kan brukes igjen og igjen for å lede ny trafikk til ditt nettsted. Du kan også bruke artikkelen markedsføring verktøy for å skrive artikler som synliggjør andre artikler du har skrevet for å øke dine etterfølgere og nettverksbygging.

Hold ditt nettsted frisk ved å legge ut nytt innhold på en konsistent basis. Edderkopper indeksere ditt nettsted basert på innhold. Du vil bli indeksert oftere og bli mer synlig hvis du fortsetter å gi nytt innhold. Jo mer innhold du legger ut, sannsynligvis høyere søkemotorer rangere nettstedet ditt, og jo flere besøkende du vil tiltrekke.

SPØRSMÅL: Hvordan kan jeg være sikker på at besøkende lese innholdet mitt?

SVAR: Artiklene må være skrevet godt. Nøye kontrollere dine artikler, og sikre at de positivt reflektere din bedrift, ditt produkt og dine prinsipper. Ved å gjøre dette, vil kundene ser du i et positivt lys.

Bruk din tittel som oppmerksomhet grabben. Tittelen er din eneste sjanse til å lokke lesere til å lese hele artikkelen. Si det i tittelen, og deretter gi nyttig informasjon med løsninger på problemer. En gripende tittelen er en av de viktigste aspektene ved en artikkel. Artikkel markedsføring er big business, så sørg for at du skiller deg ut i mengden.

SPØRSMÅL: Hva med å overbevise leserne du kjenner motivet?

SVAR: Du vil vite hvordan du kan lykkes hvis du holder det gående og bli en ekspert. Hvis du ikke vet hva du skriver om, ikke gjør det, fordi du vil da produsere arbeid som ikke er veldig bra. Vær åpen i artiklene dine, og inkluderer originalt innhold. Når innlegget ditt, kan leserne forholde seg til deg, gjør det dem til å bygge en dypere forbindelse. Dette vil forbedre ditt rykte som pålitelig ressurs i ditt fagområde.

Fortell leserne noe viktig. Jo bedre de liker det du skriver og artikler, jo mer sannsynlig at de vil være å komme tilbake igjen og igjen. Spesielt hvis de føler at du tilbyr dem en masse flott nyttig informasjon.

Hvis publikum har lesere på ulike ferdighetsnivåer – skredder dine artikler til alle disse ulike ferdighetsnivåer. Hvis du er markedsføring et teknisk produkt, sørg for å inkludere tekniske termer. Fordi ikke alle vil være kjent med de tekniske termer, forklare dem på en enkel måte, også. Catering til hele publikum vil tjene deg troverdighet og respekt.

SPØRSMÅL: Hva med emner å velge?

SVAR: Vær strategisk ved utforming av tema for diskusjon for å skrive. Vurdere hvilke emner du har kunnskap om og utvikle en ekte spesialitet i en bestemt nisje ved å skrive om emner knyttet til hvordan potensielle kunder kan ha nytte av dem i dette markedet.

SPØRSMÅL: Hva kan du fortelle meg om innholdet skrive selv?

SVAR: Dette er lett … Informasjon i artiklene dine bør være nyttig, relevant og av høy kvalitet. Dette er meget viktig. Ikke prøv å lure leserne; De vil vite om innholdet er skrevet for å tjene bare deg selv i stedet for å gi ekte og nyttig informasjon.

Legger mye følelser i å skrive, vil dette gjøre deg lett å forholde seg til. Hvis du kommer ut som altfor salgslignende eller for frigid, noen mennesker vil unngå nettstedet ditt, og som et resultat, vil du miste virksomhet.

En måte for deg å gjøre artikkelen mer effektivt som et markedsføringsverktøy er å inkludere en “krok” eller “oppmerksomhet getter”. Forfatteren har en rekke måter som skaper oppmerksomhet-getters basert på innholdet i innholdet.

SPØRSMÅL: Hva er en god måte å konkludere artikler?

SVAR: Lag dine artikler føre leserne til neste trinn. Leserne er skarpsindig nok til å forstå at en enkelt artikkel ikke vil tilby en komplett løsning for et problem eller en fullstendig forklaring av et problem. Før du begynner å skrive artikkelen din, har tenkt ut hva du tror leserne bør gjøre etter å ha lest den. Hvis du kan plante det i artikkelen din, vil du ha lesere deler ut pengene sine for resultatene.

Ta med en oppfordring til handling som vil gjøre en sterk innvirkning på potensielle kunder. Slutten av artikkelen bør gjøre leseren føler ladet og klar til å ta affære. Når du gjør dette, vil leserne være mer sannsynlig å faktisk ta det neste steget.

SPØRSMÅL: Hva med blant annet en bio-boksen?

SVAR: Lag en forfatter boks som er hensiktsmessig og effektiv. Forklar hvorfor du skrive om de tingene du gjør. Du kommer til å ønske å sikre at din hovedside er linket tilbake fra forfatteren boksen. Hold forfatteren boksen info rett hvis du har ulike nettsteder for ulike målgrupper, og sørge for at alle koblinger som fører til det riktige stedet.

SPØRSMÅL: Fortell meg om mengden av artikler som er nødvendige og om distribusjon til artikkelen kataloger eller bloggnettverk.

SVAR: Fokus på kvalitet og kvantitet av hver artikkel du legger på nettstedet ditt for å lykkes med dine artikkel markedsføringsverktøy. Dette vil hjelpe leserne ut når du er i stand til å stadig gi dem nyttig innhold. Når du får taket på å skrive artikler, kan det bli enklere for deg, og du kan produsere artikler raskere.

Husk at noen eksepsjonelle artiklene er mer effektive enn hundre fluff stykker. Unngå presentere kopier av andre artikler. I stedet oppsøke markedsføringsverktøy som muliggjør manuell innsending av bedre kvalitet markedsføring artikler fullpakket med søkeord. Fokus på områder som er relevante og pålitelige om innholdet du sender inn.

Prøv å sende inn massevis av artikler. Når du legger ut på bloggen nettverk, skape dine innleveringer på en konsekvent måte. For å tilstrekkelig fremme bare ett søkeord, må du sende inn en stor mengde artikler som inneholder søkeordet. Sende inn flere artikler til kataloger og blogg-nettverk når du bruker et populært søkeord. Da må du gjøre femti innlegg til en privat blogg nettverk hvis du ønsker å få en relativt høy rangering.

Men, men, men …

Med det sagt…

Du bør ikke oversvømme indekser med artikler som inneholder identisk innhold. Det er mange artikkelen indeksene du bør bruke i artikkelen markedsføringstiltak. Det er lett å bli fristet til å sende den samme artikkelen igjen og igjen til det store antallet indekser der ute. Unngå å gjøre dette siden søkemotorene kan rabatt rangeringen.

Konklusjon
Jeg håper vår dialog hjulpet. BTW, min klient har betalt for lunsj, så jeg antar at hun var fornøyd. Nå skal du være klar til å prøve din egen hånd på artikkelen markedsføring. Ditt fokus bør være på minst holde tritt med konkurransen ved å kontinuerlig jobbe på din markedsføringsstrategi. Hardt arbeid og informasjonen kan hjelpe deg å lykkes i denne bransjen.

Will Brennan har lang erfaring i Fortune 500 markedsføring og forretningsutvikling, og har opprettet 6 små bedrifter av sine egne. Dette gir ham fortrolighet med kundeopplysninger som mange andre glemmer eller overser.

Han er stolt av erfaring han samlet for å hjelpe din virksomhet og design optimal markedsføring verktøy for å oppnå dine vekstmål. Nå ham på markedsføringsverktøy selskapet

artikkelmarkedsføring

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s